Termeni si Conditii

Termeni si Conditii
Codul de conduită

In utilizarea acestui serviciu, trebuie sa va comportati într-o maniera civilizata și respectuosa în orice moment.
Mai mult, să nu:

-comiteti acte inselatoare,sau sa inselati alte persoane;
-hartuiti orice altă persoană;
-vatamati sau sa exploatati minorii;
-distribuiti „spam”;
-colectati informatii despre alte persoane;
-faceti reclama sau sa solicitati altei persoane să cumpere orice produs sau serviciu in cadrul site-ului (dacă nu sunteți un partener oficial sau agent de publicitate
și să aveti un acord scris cu noi).
Proprietarul site-ului are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza toata conduita privind conținutul sitului și prezentat Serviciului.

ÎNSCRIERE:

Pentru a utiliza pe deplin Serviciul, trebuie să vă înregistrați ca membru prin furnizarea de un nume de utilizator, parola și adresa de e-mail validă.
Inscrierea trebuie să furnizeze informații complete și corecte de înregistrare și informează-ne dacă informațiile se schimbă.
Dacă sunteți un afacerist, guvern, sau o entitate non-profit, persoana a cărei adresă e-mail este asociată contului trebuie să aibă autoritatea de a angaja entitatea la prezentul acord.

Nume utilizator:

Vă recomandăm să folosiți numele real. Dacă sunteți un afacerist, guvern, sau o entitate non-profit, trebuie să utilizați numele real al organizației.
Nu puteți utiliza numele altcuiva, un nume care încalcă orice drept terță parte, sau un nume care este obscen sau altfel inacceptabil.

SECURITATEA CONTULUI:

Sunteți responsabil pentru toate activitățile care apar în contul dvs., inclusiv orice activitate de către utilizatori neautorizați.
Nu trebuie să permiti altor persoane să utilizeze contul tău, trebuie să va protejezati confidențialitatea parolei.
Dacă utilizați un calculator la care alții au acces , conectandu-va la contul dvs. sunteti raspunzatori de securitatea contului.

Restricții de conținut

Nu puteți încărca, posta, transmite sau (colectiv, „submit”) video, imagini, text, înregistrări audio sau alte lucrări (colectiv, „Continut”) care:

Încalcă drepturile de autor ale unei terte parti sau alte drepturi (de exemplu, mărcile comerciale, drepturile de confidențialitate, etc.);
Conține conținut sau pornografie sexuala explicita (cu condiția, însă, că nuditate non-sexuală este permisă);
Un conținut plin de ură, defăimător, sau discriminator sau incită la ură împotriva unui individ sau grup;
Exploateaza minorii;
Reprezintă actele ilegale sau violență extremă;
Descrie cruzimea fata de animale sau violență extremă față de animale;
Promovează scheme frauduloase, mai multe level marketing (MLM) scheme, pentru a primi scheme de îmbogățire rapidă,
jocuri online și jocuri de noroc, donație în numerar, lucru de afaceri de origine, sau orice alte asociații de a face bani dubiosi;
sau încalcă vreo lege.